6 tipů na vánoční dárky pro menší děti

Vánoce se blíží. Nevím, jak je to u Vás doma, ale já už brzy očekávám dotazy z okolí: "A co by si tak přáli?"

U prvorozených je to jednodušší, ale postupně začínáte zjišťovat, že hračky se hromadí, zatímco nápady ubývají. Jedno je ale jisté, VÁNOCE BUDOU I LETOS!

Vybrali jsme pro Vás pár tipů na dárky z našeho obchůdku, které jsou oblíbené u dětí, mají něco navíc a hlavně dlouho vydrží, protože všechny vznikly pod šikovnými rukami českých řemeslníků.

6 tipů na dárek

Jste TETIČKA nebo STREJDA a chcete obdarovat synovce či neteř ve věku kolem 1-2 let?

Doporučujeme číslo 5 - CHODIČKA BERUŠKA

- tato ne moc známá hračka je sice dražší, ale...opravdu stojí za to! Není moc známá a kromě dětí zaujme i rodiče. Zvířátko se klapavým pohybem posouvá po dřevěné dráze dolů a dítko zabaví, později si už zvládne takto hrát i samo. Jedná se o prvotřídní kvalitu, a tak si můžete být jisti, že poslouží mnoho let. (U nás zabavilo 3 děti a každou návštěvu. Schovávám do krabice pro vnoučata :-))

Jste BABIČKA nebo DĚDEČEK a užíváte si společné chvíle se svými vnoučky?

Pak jsou MAŇÁSCI (číslo 1 a 4) nebo LOUTKY (2 a 6) pro Vás to pravé, doporučujeme pro děti od 3 let.

MAŇÁSCI se vejdou na dětskou, dámskou i středně velkou pánskou ruku, a tak hra s maňásky může být zábavou pro celou rodinu. Ať už pořídíte pohádkovou sadu nebo jednotlivé maňásky, v obou případech si můžete zahrát oblíbenou pohádku nebo popustit uzdu fantazii a společně vymyslet vlastní příběh. Plyšoví maňásci jsou navíc úžasnými kamarády při usínání nebo třeba na cesty. 

 

LOUTKY - věděli jste, že existují loutky na tyči, které mohou snadno ovládat i třílěťáci? Nechte děti vymyslet vlastní příběh a staňte se diváky, kteří si tento zážitek jistě užijí. A pak si vyměňte role, o zábavu bude postaráno. A věřte mi, že se nasmějete, nebo dovíte věci, které jste opravdu netušili!

A HURVÍNEK, tak k tomu snad ani není co dodat, je to prostě česká klasika. Česká loutkařská tradice, hraní loutkového divadla, precizní práce a také velká zábava. Vždyť děti samy mohou vymyslet další Hurvínkovy lumpárny, o kterých samy tajně sní.

 A nakonec něco pro MAMINKY a TATÍNKY.

KLAPACÍ ŽIRAFA (3) je originální "tahačkou", která osloví svým vtipným vzhledem, příjemným klapáním a pohybem jako u harmoniky. Kluci a holky, kteří již zvládají první krůčky ocení tohoto vtipného společníka při svých prvních procházkách po bytě.

Tipů máme více, ale bohužel se nám nevešly do koláže, tak zase příště :-)

Váháte při výběru dárků?

Zavolejte nám, rádi Vám poradíme a společně vybereme to pravé právě pro Vás.